11 februára 2011

Handmade domček pre fotky

Fotím, fotíš, fotíme. Produkujeme megabajty obrázkov. Kde však naše fotky bývajú? Najčastejšie na pevných diskoch počítača. Tie šťastnejšie nájdu svoj domov vo fotoalbumoch, fotoknihách, výstavné kúsky idú do rámu či na plátno a na stenu.
A čo tie obrázky, ktoré sú nášmu srdcu najbližšie? Do peňaženky? Hmm, môže byť (sama si vyberám peňaženku podľa toho, koľko fotiek sa mi za to priesvitné okienko pomestí :)
Ale ide to aj štýlovejšie! Schovať do medajlónika a dať na krk. Dve muchy jednou ranou - skvelý "fashion" doplnok, s ktorým možno nosiť fotku blízko pri srdci :)




Jemný náhrdelník s príveskom medailonu s mojou autorskou fotografiou Večná jar. Akoby u starej mamy nájdený :) Fotografia je profesionálne vyvolaná vo fotolabe na metalický papier Fuji Pearl a je prilepená pod kabošonom z číreho skla s priemerom 20mm. Staroverský (sťaby "vintage") medailónik striebornej farby má priemer 32mm a je umiestnený na dlhšej (+/- 78cm) jemnej retiazke. Zapínanie na karabínku je ozdobené jednou malou striebornou perličkou. Do vnútra sa dajú umiestniť dve fotografie.

Tento "must-have" :) módny doplnok nájdete v mojom fler obchodíku.

2 komentáre:

Jana Hamarova povedal(a)...

Co dodat. Krasne!

Unknown povedal(a)...

toto je super!!!

Zverejnenie komentára