22 februára 2011

Putovné ponožky


Mám ich doma už hádam 3 týždne a vždy bol nejaký dôvod, prečo som im ešte neurobila fotku a pretrhla tak niť. Dnes ale svieti slniečko, deti sú v škole, škôlke, posteli, a tak mám na pár hodín voľné pole pôsobnosti.

Pôvodný nápad bol vyfotiť ich vonku, niekde na ulici. Ešte pôvodnejší bol vytrepať sa do Nuenen k mlynu a tam spáchať zopár záberov. Ale toto som hneď zavrhla, lebo jednak trepať sa tam je čistá utópia, ale tiež nápad mi prišiel príliš podobný trpaslíkovi z Amélie. Aj keď podobnosť putovných ponožiek s trpaslíkom z Amélie nie je až taká vzdialená. Púť ponožiek začala 25.apríla 2010 u Hmky v Bratislave. Odtiaľ ponožky poputujú do rôznych kútov sveta. A všade, tak ako trpaslík z Amélie, si spravia fotku. Všetky ponožkové fotky si možno prezrieť na blogu fotomám.

Na druhej strane, keď už sú ponožky v Holandsku, tak nech je to poznať, aj keď ich nevytiahnem von. A tak som investovala 25 euro a kúpila pravé holandské dreváky. Aj tak ich chcem ako suvenír! :o)
No a už len vypratať kúsok podkrovia a urobiť zopár záberov tam. V podkroví sú zväčša biele steny, strešné okno, dobré svetlo.

Tak, konečne majú putovné ponožky nejaké fotky aj odo mňa. Tu sú teda putovné ponožky na (prvej) návšteve v Holandsku. (a teraz mi už len ostáva milé ponožky oprať, zabaliť a poslať ďalej...)


5 komentárov:

Unknown povedal(a)...

UUU tie su super! aj drevaky!!!!

Dana povedal(a)...

jani geniaaalne!!!! opaltilo sa cakat:-)

Janett povedal(a)...

bohovské Jani!!! tlieskam!!! ;o)

Jana Hamarova povedal(a)...

Superske!

LUcia povedal(a)...

jani, to je perfektne. a kolko vydarenych zaberov... vidis, a my nemame ziadne holandske drevaky. zato mame modru keramiku - bleeeeeeeeeeeeee

Zverejnenie komentára