21 júna 2010

Zrkadielko, zrkadielko, ... - TTV krok tretí

...alebo nečakané zaseknutie.

To bolo tak nejak ako minule. Horí mi tu kopa roboty, no, budem úprimná, klasicky sa na mňa rútila katastrofa za katastrofou - deti hladné, umraučané, upišťané. Takže chytro dávam dokopy nejakú večeru a medzitým ich trhám od seba, aby sa neprihlušili, a kŕmim babuľku. Nastane aké-také ticho (nie príliš veľké, to by vzbudilo podozrenie, také akurát, aby ma učičíkalo....)

Nakoniec mi to nedá a idem sa pozrieť. No a samozrejme drobné ručičky už našli ten starý foťák, pomocou ktorého chcem konečne skúšať TTV. Beriem to preč do bezpečia najvyššej poličky, ale zle je. Počujem, ako to celé štrngoce... odtrhlo sa zrkadlo.:o(

Ešte som s tým nespravila ani jeden obrázok!!! Predýchavam...............................


Nazriem dnu, aby som zistila, čo je vo veci a ako to celé zachrániť. Odtrhlo sa zrkadielko a zišla mu dole aj odrazná vrstva... Bude treba nové. Niekde nachádzam svoje staré kozmetické. Som spokojná, to bude dobré.

Moja spokojnosť netrvá ale dlho. Je príliš veľké. Nevojde sa tam!
Potrebujem odrezať aspoň 1cm. Nemám na to žiadne potrebné náradie. Snažím sa spraviť do zrkadielka zlomovú ryhu, ale nejde to.

Nakoniec vkladám zrkadielko medzi dve knihy (B.Peterson :o) ), nechávam trčať ten zhruba centimeter a práááááásk! Trepnem po tom kúsku rúčkou šrobováka. :o) veď nejako to už dopadne, vravím si a opatrne sa pozriem, čo som to vlastne spravila....

Presahujúci kus je preč, zrkadielko trošku puklo, ale skontrolujem obraz na matnici a je v poriadku. Ufffff....

Už len prilepiť lepidlom, priskrutkovať nazad šošovky a matnicu a ani nedýchať, aby sa ešte niečo nepokazilo...

No fakt dobrodružstvo toto TTV!

2 komentáre:

Zuzi povedal(a)...

wáááw a bude to fungovať!!!???

Zuna povedal(a)...

deti zvedavé, ešteže mamička je šikovná opravárka!

Zverejnenie komentára